Nieuws

Klik op de titel van het nieuwsbericht om het hele bericht te lezen.

 • Komt u in aanmerking voor een aanvulling op uw inkomen?

  (15-04-2014)

  Ontvangt u rond 22 april deze wenskaart? Dan wordt op dinsdag 6 en donderdag 8 mei de kaart bij u thuis opgehaald. Misschien dat u geholpen kunt worden met het indienen van een aanvraag.

 • 156 inwoners uit 1995 krijgen deze week brief over donorregistratie

  (15-04-2014)

  Donor Ja of Nee: jij kiest toch liever zelf?

  In onze gemeente valt deze week bij 156 jongeren geboren in 1995 een brief van minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op de mat. Deze brief bevat een oproep om de keuze te maken of ze wel of geen orgaandonor willen worden en om deze keuze vast te leggen in het Donorregister. De gemeente Grootegast ondersteunt deze oproep van de minister. Want Nederland heeft meer orgaandonoren nodig.

 • Gemeentehuis gesloten op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag

  (15-04-2014)

  Vrijdag 18 april (Goede Vrijdag) en maandag 21 april (Tweede Paasdag) is het gemeentehuis gesloten. Dinsdag 22 april bent u weer van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden.

 • Let op: vermoedelijke asfaltoplichters actief

  (14-04-2014)

  Let op!  Er zijn vermoedelijk asfaltoplichters actief in de gemeente Grootegast. Er wordt aangeboden uw oprit opnieuw te asfalteren voor een lage prijs. De smoes is dat er na een klus voor de gemeente/provincie asfalt over is.

  Ga niet op het aanbod in. Wel is het verzoek om zoveel mogelijk kenmerken te verzamelen en deze te melden bij de politie (0900-8844).

 • Kruispunt Eekebuursterweg/Ykesloot 17 april gestremd

  (09-04-2014)

  Donderdag 17 april aanstaande worden er op op vijf locaties langs de Provincialeweg rioolreparaties uitgevoerd. Het gaat om twee reparaties in Opende, twee in Sebaldeburen en één in Oldekerk.

 • Wethouder De Wagt op bezoek bij Xannes's Beautysalon

  (08-04-2014)

  Gistermiddag bracht wethouder Kor de Wagt een bezoek aan Xanne's Beautysalon in Oldekerk. Hij overhandigde de 25-jarige eigenaresse Xanne Braam een bos bloemen en wenste haar namens het college succes in de finale van de beste zzp'er, zelfstandige zonder personeel, van het land.

 • Gemeenten Westerkwartier op hun paasbest op EiEiWesterkwartier

  (08-04-2014)

  De vier Westerkwartiergemeenten presenteren zich Tweede Paasdag in de HJC manege in Tolbert op EiEiWesterkwartier. Naast recreatie en toerisme ligt het accent bij de stands van de gemeenten ook op mooie, groene, duurzame - en ruime woonmogelijkheden in het Westerkwartier. De gemeenten laten de bezoekers graag zien, dat het goed wonen en leven is in het prachtige Westerkwartier vol historie en cultuur.

 • Geen raadsvergadering op 15 april

  (03-04-2014)

  De gemeenteraadsvergadering van 15 april 2014 gaat niet door. De eerstvolgende raadsvergadering is op dinsdag 20 mei om 20:00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

 • Uitnodiging aanbieders AWBZ-begeleiding 18+

  (03-04-2014)

  Cliënten die een geldige indicatie voor begeleiding hebben op of na 1 januari 2015 vallen onder het overgangsrecht, de zogenaamde continuïteit. De overheveling van genoemde functie gaat gepaard met een budgetkorting.

 • Leuke grap! Maar mogen we de letters wel weer terug?

  (01-04-2014)

  De gemeente Grootegast gaat ervan uit dat de verplaatsing van de witte letters van 't Roblespark een
  1-aprilgrap is. Het beeldmerk dook vanochtend op in Zuidhorn, bij de rotonde ter hoogte van de Friesestraatweg en de Rijksstraatweg.

 • Nieuwe woning? Kom naar de woonmarkt in Grootegast!

  (27-03-2014)
 • Zo zit het met de OZB

  (26-03-2014)

  Eind februari heeft u de belastingaanslag voor 2014 ontvangen. Op deze aanslag staat ook de nieuwe WOZ-waarde met als peildatum 1 januari 2013 vermeld. We hebben u gevraagd om ons te bellen wanneer u vragen heeft over de WOZ-waarde. We zijn nu een paar weken verder en zijn heel tevreden over het aantal telefoontjes dat we krijgen. We merken tijdens zo'n gesprek dat het vaak niet helder is hoe die waarde tot stand komt. Onze toelichting geeft meestal de gevraagde duidelijkheid. Maar we komen ook wel eens met elkaar tot de conclusie dat er een bijstelling van deze waarde moet plaatsvinden. Daar komen we meestal wel uit of we leggen dit voor aan onze taxateur.

 • Op zoek naar een baan? Kom naar Werkvloer 2014!

  (26-03-2014)

  Bent u op zoek naar een (andere) baan, wilt u zich breed oriënteren op de arbeidsmarkt? Kom dan naar Werkvloer en ga persoonlijk in gesprek met de vele werkgevers! Werkvloer is een gezamenlijk initiatief van diverse gemeenten in Noord Nederland. Ook het UWV Werkbedrijf/WerkgeversServicepunt en vele bedrijven en instellingen zijn op dit evenement vertegenwoordigd.

 • Stem mee voor de Abel Tasman Art Prize publieksprijs!

  (26-03-2014)

  Het afgelopen jaar is er door de gemeente Grootegast een unieke kunstwedstrijd voor jongeren uit de regio georganiseerd: de Abel Tasman Art Prize wedstrijd. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en het MBO hebben voor deze wedstrijd de mooiste kunstwerken gemaakt rondom het thema ‘Omkeren’. De winnaar van deze prijs krijgt namelijk een geheel verzorgde reis van ongeveer drie weken naar Tasmanië (Australië)!

 • Coalitieakkoord CDA, ChristenUnie en PvdA eerste van Nederland

  (26-03-2014)
 • Uitslagen gemeenteraadsverkiezing gemeente Grootegast

  (21-03-2014)

  De officiële uitslag van de gemeenteraadsverkiezing is door het Centraal Stembureau vastgesteld op vrijdag 21 maart 2014 om 10.00 uur tijdens een openbare zitting in het gemeentehuis.

 • Ontwerpbesluit Nota Bodembeheer en Bodemkwaliteitskaart

  (20-03-2014)
 • Stembussen geopend tot 21:00 uur!

  (19-03-2014)

  Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente Grootegast roept alle stemgerechtigden op om zijn of haar stem te laten horen!

 • Iep verwijderd van Marktplein

  (17-03-2014)

  De boom op het Marktplein in Grootegast, ter hoogte van de bibliotheek, is maandagochtend verwijderd. De gemeente heeft dat gedaan op verzoek van de Handelsvereniging. Hierdoor kunnen op het Marktplein onder andere meer kermisattracties op het plein terecht.

 • Zitting centraal stembureau bekendmaking uitslag verkiezing op 21 maart om 10:00 uur

  (17-03-2014)
  Grootegast Kiest, gemeenteraadsverkiezingen 19 maart

  De voorzitter van het centraal stembureau voor de op woensdag 19 maart 2014 gehouden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Grootegast maakt bekend, dat op vrijdag 21 maart 2014 om 10.00 uur, een openbare zitting van het centraal stembureau plaatsvindt, waarin de uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt.

   

 • Verkiezingsuitslag in café 'De Klap'

  (17-03-2014)

  Na sluiting van de stembureaus zullen woensdag 19 maart aanstaande de tussentijdse en de voorlopige uitslagen op partijniveau in café 'De Klap' in Grootegast (Hoofdstraat 16) bekend worden gemaakt. De voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen zal bekend worden gemaakt door burgemeester Kor Dijkstra. Iedereen is vanaf 21.00 uur van harte welkom.

 • Grootegast zet omroepwagen in bij verkiezingen

  (14-03-2014)

  In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zal in de gemeente Grootegast een omroepwagen rondrijden. Dinsdag 18 en woensdag 19 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, zal de wagen alle dorpen in de gemeente aandoen om mensen aan te sporen naar het stemhokje te gaan.

 • Lawaaiactie voor kinderen met een handicap in Afrika

  (13-03-2014)

  Op donderdag13 maart trekken leerlingen van basisscholen Het Kompas in Opende en de Remmelt Booy-school in Doezum aan de bel. Samen met 132.000 leerlingen van 558 basisscholen vragen zij aandacht voor kinderen met een handicap in Afrika. Want voor hen is naar school gaan niet vanzelfsprekend.

 • Lees de verkiezingskrant ook online

  (12-03-2014)
 • Vooraankondiging Outdoor Kids Vakantieweek 2014

  (10-03-2014)
  huis voor de sport Groningen. Blijf Bewegen!

  De gemeente Grootegast organiseert in samenwerking met St. Let’Sport en Huis voor de Sport Groningen de 4de editie van de Outdoor Kids Vakantieweek. Inderdaad, de 4de keer alweer!

 • Goede prestaties afvalscheiding gemeenten Grootegast, Leek en Marum

  (05-03-2014)

  De gemeenten Grootegast, Leek en Marum werken als het gaat om afval samen binnen de Reinigingscommissie Westerkwartier. De commissie zet zich onder andere in om zoveel mogelijk afval aan de bron (bij u thuis) te scheiden en natuurlijk speelt daarbij de milieuboer een belangrijke rol. 

 • AED valideurs Team Westerkwartier op pad voor het project AEDGroningen !

  (03-03-2014)

  Omdat er in de provincie Groningen veel te weinig AED's beschikbaar zijn voor de burgerhulpverlening, hebben het Rode Kruis en Stichting Groningen HartVeilig samen het project 'AEDGroningen' in het leven geroepen. Om op korte termijn al meer levens te redden, gaat Team Westerkwartier ( 4 vrijwilligers) AED's valideren in de gemeentes Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn.

 • Vanaf 1 maart nieuwe openingstijden KCC mét en zonder afspraak

  (27-02-2014)

  Per 1 maart heeft het KlantContactCentrum nieuwe openingstijden. Vanaf die datum moet voor enkele zaken een afspraak worden gemaakt.

 • Verdien zorgkosten terug via uw belastingaangifte

  (26-02-2014)

  Chronisch zieken en gehandicapten maken jaarlijks veel extra kosten voor bijvoorbeeld zorg, hulpmiddelen of woningaanpassingen. Gelukkig zijn die kosten voor een groot deel  aftrekbaar via de belastingen. Op de website www.meerkosten.nl van Ieder(in) kunt u precies zien hoe u dat moet aanpakken. U kunt ook de brochure Belastingvoordeel 2013 bestellen.

 • Paspoort twee keer zo lang geldig, ID-kaart zonder vingerafdrukken

  (26-02-2014)

  Vanaf maandag 20 januari 2014 worden er geen vingerafdrukken meer opgenomen bij de aanvraag van een Nederlandse identiteitskaart. Bij de aanvraag van een paspoort worden dan nog maar twee vingerafdrukken opgenomen in plaats van vier. 

 • Gemeentelijke belastingaanslag 2014 en WOZ-beschikking

  (25-02-2014)

  Eind februari 2014 krijgt u de gemeentelijke belastingaanslag 2014 mét daarop vermeld de nieuwe WOZ-waarde per waardepeildatum 1 januari 2013.

 • Verkiezingssite gemeente Grootegast online

  (18-02-2014)

  Dinsdagavond is de verkiezingssite www.grootegastkiest.nu online gegaan. Burgemeester Kor Dijkstra lanceerde de website voorafgaand aan de raadsvergadering.

 • 'We Love Westerkwartier Schoon' op Valentijnsdag van start

  (07-02-2014)

  Op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, wordt de aftrap gegeven van het afvalproject 'We Love Westerkwartier Schoon'. Dit gebeurt om 10:00 uur op basisschool De Borgstee in Grijpskerk. De openingshandeling bestaat uit het gezamenlijk zingen van een speciaal door de 'Liedjesmama' gecomponeerde afvalrap. Dit lied wordt gezongen door de milieuwethouders van de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en leerlingen en leerkrachten van De Borgstee en De Triangel.

 • Bekendmakingen nu ook in dorpshuizen te raadplegen

  (03-02-2014)

  Vanaf deze week zijn de bekendmakingen van de gemeente Grootegast ook te raadplegen in het dorpshuis of een andere locatie in één van de zeven kernen van onze gemeente.

 • Kaleweg groen én veilig door aanpak 250 zomereiken

  (31-01-2014)

  De eiken langs de Kaleweg in Opende zullen in februari en maart gestabiliseerd en, indien noodzakelijk, gekapt worden. De uitvoering van de snoeiwerkzaamheden, kap en kroonreductie is in handen van Landschapsbeheer Groningen. De circa 250 bomen hebben door de ligging, de karakteristieke vorm en leeftijd een grote cultuurhistorische en landschappelijk waarde.

 • Boomkap langs Munnekeweg, Harkereed en Polmalaan

  (30-01-2014)

  Op 6, 7 en 10 februari 2014 worden langs verschillende wegen bomen gekapt vanwege essentaksterfte.

 • Wmo adviesraad Grootegast zoekt nieuwe leden

  (28-01-2014)
 • 300 essen verwijderd in Doezum en Grootegast

  (27-01-2014)

  Vanaf februari zullen circa 300 essen in Grootegast en Doezum worden verwijderd. De bomen worden aangetast door de essentaksterfte, waarbij uiteindelijk de hele boom kan afsterven. Veel van deze aangetaste bomen vormen een gevaar voor de veiligheid, met name die van het verkeer. Daarom worden ze verwijderd.

 • NAM-locatie Faan: locatiebezoek uitgesteld, inloopbijeenkomst gaat door

  (20-01-2014)

  Naar verwachting begint de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (NAM) deze maand met de verhuizing van de boorinstallatie 'Synergy' en bijbehorend materiaal naar de bestaande NAM-locatie Faan, gelegen aan de Millinghaweg in Faan. Er zal worden gestart met het boren van een put op de locatie. De boring zal circa twee maanden in beslag nemen.

 • Archivering gemeentewebsite van start

  (08-01-2014)

  Vanaf nu is het mogelijk de website van de gemeente Grootegast met terugwerkende kracht te raadplegen. De gemeente laat via Archiefweb.eu haar website archiveren. Zo wordt voldaan aan de archiefwet.

 • Wie werden allemaal onderscheiden met de Abel Tasman Erepenning?

  (08-01-2014)

  Dinsdagavond kregen Jörgen Goos en Gea Tjoelker tijdens de nieuwjaarsreceptie van burgemeester Dijkstra de Abel Tasman Erepenning uitgereikt. De reden hiervoor was hun inspanning als ambassadeurs van Niekerk, Oldekerk en Faan, waarmee de titel 'Het Leukste Dorp van Groningen' werd behaald. Maar wat is de Tasmanpenning en wie gingen Jörgen en Gea voor?

 • Diftargegevens niet op te vragen

  (24-12-2013)

  Door een storing in het internetverkeer vanuit de gemeente Leek zijn de Diftargegevens momenteel niet op te vragen...
  Als u zich aanmeldt met DigiD krijgt u de tekst 'Onbekende gebruiker' te zien. Dit is een gevolg van de storing. De storing houdt in dat de Diftarbestanden niet naar internet zijn verstuurd. We zijn bezig de storing op te lossen en houden u op de hoogte van de vorderingen.
  Excuses voor het eventuele ongemak.

 • Vrijwilligersprijs 2013 naar vrijwilligers dorpshuis Lutjegast

  (26-11-2013)

  Het vrijwilligersteam van dorpshuis 't Kompas in Lutjegast heeft de vrijwilligersprijs 2013 in de wacht gesleept. Vrijdagavond kregen de Lutjegasters tijdens het vrijwilligersfeest een cheque van €500,- uitgereikt door burgemeester Dijkstra.

 • Grootegast wederom #1 twittergemeente van Groningen

  (25-11-2013)

  Voor de tweede keer op rij is de gemeente Grootegast de best twitterende gemeente van de provincie Groningen geworden. Dit blijkt uit onderzoek van Verschuren Advies dat maandag openbaar werd.

 • Geen spoedaanvragen reisdocumenten mogelijk op 14 november

  (13-11-2013)

  Op donderdag 14 november wordt ons reisdocumentensysteem  voor paspoorten en identiteitskaarten vervangen. Om die reden is het niet mogelijk om aanstaande aanstaande donderdag spoedaanvragen te verzenden. Aanvragen via de normale procedure is wel gewoon mogelijk.

 • Voorkom gedoe. Controleer uw gegevens!

  (31-10-2013)
  Voorkom gedoe

  Veel mensen geven bij een verhuizing niet tijdig het juiste adres door aan de gemeente. Toch is dit erg belangrijk.

 • Veilig thuiskomen begint met goede fietsverlichting

  (30-10-2013)
  Ik wil je zien

  De bladeren vallen, de eerste herfststormen dienen zich aan en de dagen worden korter. Het is weer donker als u ’s ochtends van huis gaat of aan het eind van de middag terugkomt van uw werk. Als u fietst bent u op deze momenten minder goed te zien in het verkeer. Dat geldt ook voor uw kinderen die van school onderweg zijn naar huis. Goede fietsverlichting is essentieel om weer veilig thuis te komen. Kijkt u uw fiets en die van de kinderen even na

 • Presentatie scholenbouw Opende

  (29-10-2013)

  In Opende gaan Christelijke Daltonbasisschool 'De Klister' en openbare basisschool 'Het Kompas' samen gebruikmaken van één nieuw schoolgebouw aan de Verbindingsweg.

 • Commercial Grootegast vanaf nu te zien!

  (07-10-2013)

  Zaterdagavond is de gemeentecommercial van Grootegast in het BaronTheater in première gegaan. De commercial laat de schoonheid van de gemeente Grootegast zien aan de hand van verschillende korte scènes op bijzondere locaties.

 • Vader van Marit Oskam winnaar fotoactie 't Roblespark

  (01-10-2013)

  De foto waarop Marit Oskam (4 jaar) de letters van 't Roblespark optilt is door de jury als winnaar van de fotoactie gekozen. Dit bekent dat haar vader, de maker van de foto, duizend euro aan waardebonnen van de Handelsvereniging mag besteden in Grootegast.

 • Veiligheidscampagne ‘Je hebt meer in huis dan je denkt!’ van start

  (23-09-2013)

  Je hebt meer in huis dan je denkt! Dat is ook dit keer de pay-off van de regionale veiligheidscampagne die van 23 september tot en met 23 december plaatsvindt.

 • Gemeente Grootegast gaat misbruik gehandicaptenparkeerkaarten tegen

  (17-09-2013)
  Gehandicaptenparkeerkaart

  Vanaf 1 juli registreert gemeente Grootegast de gehandicaptenparkeerkaarten die het aan zijn inwoners afgeeft in een landelijk register. Met die stap bindt gemeente Grootegast de strijd aan tegen diefstal en misbruik van gehandicaptenparkeerkaarten.

 • Opgelet: modder op de weg!

  (13-09-2013)

  Het is volop oogsttijd. Na de aardappels gaan nu ook de bieten uit de grond en op transport. Dat betekent dat u rekening moet houden met modder op de weg en dus met gladheid. Vooral nu de dagen korter en het weer natter wordt, kan modder zorgen voor gevaarlijke situaties.

 • Loopgroep Grootegast

  (03-09-2013)

  Lijkt het je leuk om te gaan hardlopen, of als je al hardloopt, nog beter te gaan rennen? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst die op woensdag 11 september om 20.00 uur wordt gehouden in Grootegast (excacte locatie wordt nog bekend gemaakt).

 • Keuringsleeftijd rijbewijs per 2014 van 70 naar 75 jaar

  (26-08-2013)
  Rijbewijs (achterkant)

  Wat betekent dat?

  De keuringsleeftijd voor automobilisten en motorrijders gaat per 1 januari 2014 van 70 naar 75 jaar.
  Als uw rijbewijs verloopt in 2014, is het belangrijk om te weten wanneer het rijbewijs verloopt.

 • Brand in het pand Hoofdstraat 21a te Grootegast

  (22-08-2013)

  Voor radio en tvNoord en in het Dagblad van het Noorden is aandacht geschonken aan de brand in het garagebedrijf van Jagersma te Grootegast. De suggestie werd gewekt dat de gemeente geweten zou hebben van de illegale bewoning. En ook zou de burgemeester de brandweer een zwijgplicht hebben opgelegd.

 • Struikelsteen ter nagedachtenis aan de heer Terpstra geplaatst

  (09-07-2013)

  Onzeker, verslagen en radeloos. Zo bleven de nabestaanden van de slachtoffers van de April-Meistakingen van 1943 achter. Wat begon als een poging om het Duitse gezag te ondermijnen, eindigde in een bloedbad.

 • Gemeenten en schoolbesturen Westerkwartier stellen huisvestingsplan onderwijs op

  (31-05-2013)

  In het Westerkwartier werken de vier colleges en de schoolbesturen samen aan een Regionaal integraal huisvestingsplan onderwijs (RIHP).

 • Aanmelden voor audities kan nog!

  (22-05-2013)

  De Streekkrant, Foto Zuiderveld, Kapsalon Kreatief, het BaronTheater, filmmaker Gert Jaap Wiegers en de gemeente organiseren zaterdag a.s. audities voor een kwalitatieve gemeentecommercial (ca. 3 minuten) van de gemeente Grootegast. Hierbij zijn we op zoek naar acteurs die passen bij bepaalde scènes die zijn geschreven. Mannen, vrouwen, jong, oud; iedereen is welkom.

 • DigiD is beperkt bereikbaar vanwege terugkerende DDoS-aanvallen

  (26-04-2013)
  DigiD

  Op dit moment zijn er terugkerende DDoS-aanvallen op de website van DigiD. Tijdens deze aanvallen kan het zijn dat inloggen met uw DigiD tijdelijk niet mogelijk is. Wij adviseren u in zo’n geval later opnieuw in te loggen. Onze excuses voor dit ongemak.

  Ervaringen van eerdere aanvallen op andere organisaties leren dat nieuwe aanvallen en daarmee gepaard gaande tijdelijke verstoringen niet uitgesloten kunnen worden. Er is geen sprake van een inbraak op het systeem van DigiD, dus uw persoonlijke gegevens blijven geheim.

 • Grootegaster raad met inwoners in gesprek over herindeling

  (10-04-2013)

  De gemeenteraad van Grootegast nodigt bewoners uit om in gesprek te gaan over de plannen voor gemeentelijke herindeling. Maandag 22 april aanstaande zal in De Rotonde in Niekerk een bijeenkomst plaatsvinden om te praten over de vorming van de gemeente Westerkwartier.

 • Gratis compost voor inwoners Grootegast, Leek en Marum

  (19-03-2013)

  Op zaterdag 23 maart wordt landelijke een compostactie gehouden. Huishoudens kunnen dan drie zakken compost krijgen.
  De gemeenten Grootegast, Leek en Marum hebben besloten niet aan deze actie deel te nemen. Inwoners van deze gemeenten kunnen namelijk het hele jaar door gratis compost krijgen op de Milieustraat uiteraard zo lang de voorraad strekt.

 • Het gemeentenieuws van week 10

  (05-03-2013)
  de Streekkrant

  De gemeente Grootegast heeft een wekelijkse rubriek in De Streekkrant. In de gemeentepagina leest u over de gemeenteraad, officiële bekendmakingen, nieuws en meer.

 • Het gemeentenieuws van week 8

  (19-02-2013)
  De Streekkrant

  De gemeente Grootegast heeft een wekelijkse rubriek in De Streekkrant. In de gemeentepagina leest u over de gemeenteraad, officiële bekendmakingen, nieuws en meer.

 • Proef met mechanisch kappen binnenkort van start

  (15-02-2013)
  Boom

  Om te zorgen dat de houtsingels hun waarde behouden is goed onderhoud noodzakelijk. Dit kan op verschillende manieren; onder meer via periodieke dunning. Dit is een vrij kostbare oplossing. Machinaal afzetten is een goedkopere, maar niet minder aantrekkelijke manier van onderhoud. Landschapsbeheer Groningen en Boer & Natuur ZWK starten in de gemeente Grootegast een proef met deze nieuwe mechanische methode.

Archief

Like

Adres gemeentehuis

Hoofdstraat 97
9861 AC Grootegast
Tel. : 14 0594
Tel.: 0594 - 69 57 95
Fax : 0594 - 61 40 29

Email: info@grootegast.nl 

Openingstijden

Digitale gemeentegids