Vacatures, stage, werken bij

Werken bij gemeente Grootegast staat gelijk aan werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en openstaat voor vernieuwing. Dit betekent veel afwisseling en een informele en collegiale sfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De gemeentelijke organisatie telt ongeveer 95 medewerkers en kenmerkt zich door een platte structuur. Een platte structuur brengt voor de medewerkers extra verantwoordelijkheden en bevoegdheden met zich mee.

We zien het als onze permanente uitdaging om onze nieuwe medewerkers interessante werkzaamheden en projecten te bieden die aansluiten bij hun (vakinhoudelijke) kwaliteiten. Voor onze organisatie betekent dit dat wij op zoek zijn naar betrokken en gedreven specialisten die hun vak verstaan en resultaatgericht werken.

Vacatures

Mocht de gemeente openstaande vacatures hebben, dan vindt u deze hieronder - als 1e bericht. Meer vacatures bij lokale overheden in Groningen, Drenthe en Friesland vindt u bij het virtuele loopbaancentrum Werken aan het Noorden.

Top