Vacature junior medewerker duurzaamheid 

Dit item is verlopen op 05-05-2017.

Vacature: junior medewerker duurzaamheid 

(tijdelijk tot 1 januari 2019, voor 20 uur)

Heb je kennis van en affiniteit met duurzaamheid? Ben je studerende of pas afgestudeerd? Ben je enthousiast en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

In deze functie geef je uitvoering aan het duurzaamheidsplan 2016 van de gemeente Grootegast. Een onderdeel daarvan is de beoordeling en administratieve afhandeling van duurzaamheids- en starters- en blijversleningen, het monitoren en bijhouden van systemen, het communiceren daarover via de website en met onze inwoners. Je schrijft o.a. adviezen, organiseert bijeenkomsten, notuleert, handelt correspondentie af evenals andere voorkomende vragen. Je bent het aanspreekpunt  van de gemeente Grootegast als het gaat om duurzaamheid. 

Jouw kwaliteiten

Je bent een gemotiveerde en enthousiaste pas afgestudeerde (of nog studerende) Hbo’er. Je hebt kennis van en affiniteit met het thema duurzaamheid. Je weet dat te vertalen in concrete plannen en projecten en geeft daar vervolgens uitvoering aan. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Je bent leergierig, hebt een frisse blik en durft met vernieuwende voorstellen te komen. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en maakt makkelijk verbinding in en buiten het gemeentehuis. 

Ons aanbod

We bieden je een tijdelijk contract aan voor uiterlijk 1 januari 2019 voor 20 uur per week.  Je wordt ingeschaald in schaal 7 (€ 2.913 bruto bij 36 uur per week). 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Harry Waals, (afdelingshoofd Ruimte), telefoon 0594 - 69 58 07 / 06 11 30 86 72.

De procedure

Jouw motivatiebrief met CV kun je richten aan het college van burgemeester en wethouders van Zuidhorn en mailen naar sollicitatie@grootegast.nl , of via de velden op deze pagina. Je kunt reageren tot en met 4 mei a.s.

Top