Inloggen op Mijn Grootegast

DigiD 'Mijn Grootegast' is een Persoonlijke Internet Pagina (PIP). U moet inloggen met uw DigiD inlogcode. Met uw DigiD inlogcode kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen op internet terecht.

Inloggen op MijnGrootegast

Mijn gegevens

Na het inloggen met DigiD komt u op uw persoonlijke internet pagina. Onder de knop "Mijn Profiel" ziet u uw gegevens uit de BRP staan (naam, adres, woonplaats en geboortedatum). Deze gegevens worden gebruikt bij het automatisch voorinvullen van digitale formulieren. U kunt de gegevens aanvullen met een vast en/of mobiel telefoonnummer en e-mailadres. Die informatie wordt dan ook ingevuld bij een digitale aanvraag.

Mijn Belastingen

Onder "Mijn Belastingen"  kunt u online uw gemeentelijke belastingaanslag raadplegen. Onder "Mijn taxaties" kunt u taxatieverslagen van uw woning downloaden! Ook is het mogelijk om online een bezwaar tegen de gemeentelijke belastingaanslag in te dienen.

Inloggen op Mijn Belastingen

Mijn zaken

Het is ook mogelijk om, zonder opnieuw uw DigiD te gebruiken, zaken te doen met de gemeente. Daarnaast kunt u de status van een aanvraag voor een aantal producten volgen. 

Mijn aandachtsgebieden

Ook bevat Mijn Grootegast een uitgebreide attenderingsservice. Veel onderdelen en pagina‚Äôs op de website kunnen als aandachtsgebied worden benoemd, waardoor u steeds de laatste informatie ontvangt. Denk hierbij aan actuele onderdelen zoals nieuws, werk in uitvoering en bekendmakingen. Maar ook voor bestuurlijke informatie zoals de vergaderkalender en voor de activiteitenkalender is dit mogelijk. U geeft zelf aan of u wekelijks of maandelijks e-mail van de gemeente wil ontvangen.

Top