BuitengewoonzijnNu

RSS
Dit item is verlopen op 19-08-2017.
Zorgloket de verbinding Grootegast

Heeft u ideeën en wilt u die eindelijk eens uit gaan voeren? Wilt u een gaaf project doen, maar niet alleen? Bent u misschien al hard met iets bezig maar loopt u steeds vast? Doe de training BuitengewoonZijnNu en ontdek hoe we samen prachtige resultaten kunnen boeken. Dinsdag 20 juni om 19:30 – 22:00 uur is er een geheel vrijblijvende informatie avond; hier vertellen we over de training, kunt u al uw vragen stellen en geven we u vast een voorproefje.

In 10 bijeenkomsten trainen we, aan de hand van 20 onderwerpen, om door te gaan ondanks twijfel, tegenslag of tegenwerking. We oefenen in mensen uitnodigen, we leren om een planning te maken die werkt voor jou, kortom, we trainen onszelf om trouw te blijven aan ons persoonlijke doel. Zo heeft deze training al heel wat lokale projecten tot stand gebracht: De ruilkring Hoogeland (35 deelnemers), dorpsmoestuinen, buurtverenigingen en nog veel meer.

De training BuitengewoonZijnNu start voor de aanstaande Westerkwartiergemeente op 16 september 2017. De gemeentes Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn vergoeden elk voor 10 deelnemers de training. Iedereen is welkom, ZZP’er, vrijwilliger, advocaat, werkzoekend, jong en oud. Kom vooral eens een voorproefje nemen tijdens de introductieavond!

U bent van harte welkom De Schalck 1 in Grootegast (ingang achter het gemeentehuis). U hoeft zich niet aan te melden en toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met Femke Wester (06-43714150) of mailen naar redactie@buitengewoonzijn.nuemail. Ook kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.buitengewoonzijn.nlexterne site opent in nieuw venster 

Top