Stremming brug Peebos in Doezum

RSS

De brug Peebos in Doezum was door een aanrijding beschadigd. Voor het herstel is een gedeelte van de brug verwijderd. Het beschadigde deel is inmiddels hersteld en zal niet, zoals eerder gemeld, op dinsdag 10 en woensdag 11 juli worden teruggeplaatst, maar op woensdag 18 en donderdag 19 juli. De brug moet namelijk vanwege een fout opnieuw gestraald en geconserveerd worden.

Voor het terugplaatsen dient de weg compleet afgesloten te worden. De stremming kan afhankelijk van de duur van de werkzaamheden een dag langer of korter gaan duren.

De stremming zal door middel van vooraankondigingsborden binnenkort bekend worden gemaakt. Het verkeer wordt door middel van omleidingsroutes omgeleid.

Zijn er voor uw woning, bedrijf en/of eventueel achterliggend weiland omstandigheden die het komen of vertrek en/of de bedrijfsvoering van u of onze werkzaamheden kunnen vertragen of bemoeilijken stel ons er dan van op de hoogte dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de heer B. Steenbergen van de firma GDG Infra bv uit Groningen, telefoon 06-53385094 of met de heer G. Veenstra van de gemeente Grootegast, telefoonnummer 06-25444699.

Top