Uitbreiding parkeervoorzieningen sportpark Oldekerk-Niekerk

RSS
Dit item is verlopen op 27-10-2017.
Foto Mark de Haan

De gemeente Grootegast heeft een bedrag van € 65.900,- beschikbaar gesteld voor het uitbreiden van de parkeervoorzieningen bij de sportvoorzieningen in Oldekerk-Niekerk. Daarvan profiteren de bezoekers van het overdekte zwembad Eekeburen, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen en De Smidse. Op 4 juli jl is men met de werkzaamheden begonnen.

Uitvoering

De bestaande parkeervoorzieningen worden met 62 parkeerplaatsen uitgebreid. Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf Broekema uit Groningen maar ook een belangrijke bijdrage wordt geleverd door de onderaannemers Loon- en Grondverzetbedrijf M. Wilgenburg uit Grootegast en bestratingsbedrijf Weites uit Hellum. De verantwoordelijk wethouder Mark de Haan kwam een kijkje nemen en vanuit een kraan had hij een mooi overzicht. Hij kon zien dat het werk al behoorlijk is gevorderd.

Vooruitzicht

De aannemers proberen zoveel mogelijk werk nog voor de bouwvakvakantie uit te voeren. Na de vakantie zal de beplanting rondom de parkeerplaatsen worden aangebracht, zal de bestaande parkeerplaats worden aangepast en zal verlichting worden geplaatst. Als alles klaar is hebben de sportvoorzieningen in Niekerk-Oldekerk uitstekende parkeermogelijkheden.

Top