Ondernemen

 • Kent uw bedrijf moeilijke tijden? Ga naar 155-Help-een-bedrijf

  Bijna iedere ondernemer herkent het wel. Een tijd waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunt u als ondernemer uit de gemeente Grootegast kosteloos terecht bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf voor bedrijfsadvies en ondersteuning. Door met een ervaren ondernemersadviseur in gesprek te gaan kan het succes u misschien weer gaan toelachen.

 • Antwoord voor bedrijven en 123 subsidie

  Antwoord voor bedrijven is een initiatief van de rijksoverheid. De website www.antwoordvoorbedrijven.nlExterne site, opent in hetzelfde venster maakt overheidsinformatie van gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk toegankelijk.

 • Inkoop- en aanbestedingsbeleid

  Sinds 1-1-2011 hebben de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn in een gezamenlijk inkoop- en aanbestedingsbeleid, “Inkoop- en aanbestedingsbeleid Westerkwartiergemeenten” genaamd.

 • Ondernemersakkoord Grootegast

  Met het Ondernemersakkoord wil de gemeente Grootegast de dienstverlening aan ondernemers optimaliseren. Ook de ondernemer heeft zijn of haar verantwoordelijkheden op dit gebied. Een optimale interactie tussen beide partijen is van groot belang voor het ondernemersklimaat.

 • Milieu-informatie

  De meeste bedrijven krijgen te maken met voorschriften op grond van milieuwetgeving. Het doel van deze voorschriften heeft betrekking op:

 • Convenant Hoofdstraat

  Met het oog op een aangename beleving van de Hoofdstraat en een goed gebruik van de openbare ruimte is het belangrijk om afspraken te maken tussen ondernemers, omwonenden en de gemeente Grootegast.

Top